Notes de premsa

L’alcalde de Reus proposa que la futura estació intermodal es denomini Estació de Vila-seca-Aeroport de Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 14/09/2022
Vermut Cambra amb Maurici Lucena, president d'Aena

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha proposat que la futura estació intermodal es denomini Estació de Vila-seca-Aeroport de Reus. Ho ha fet aquest dimecres, 14 de setembre, en el marc del Vermut Cambra, l’acte organitzat per la Cambra de Comerç de Reus i que ha comptat amb la conferència del president d’AENA, Maurici Lucena.

L’alcalde també ha aprofitat la seva intervenció per demanar a la Generalitat de Catalunya la convocatòria urgent de la Taula de l’aeroport. Una convocatòria que hauria d'incorporar dos punts a l’ordre del dia: avançar en la radicació de futures bases de companyies aèries a Reus; i impulsar accions atractives de promoció de l’aeroport de Reus.

Vermut Cambra amb Maurici Lucena, president d'Aena

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.