Notes de premsa

L’alcalde es compromet amb els veïns de la urbanització Blancafort a instal·lar un mòdul com a seu social

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Visita de l'alcalde de Reus i els regidors a la urbanització Blancafort.

alde de Reus, Carles Pellicer, acompanyat dels regidors de Via Pública, Arquitectura i Urbanisme i la regidora de Ciutadania i Participació, han visitat aquesta tarda els veïns de la urbanització Blancafort, dins del programa de visites als barris que porta a terme el govern des de principis de mandat.

Durant la trobada, l’alcalde de Reus s’ha compromès amb l’associació de veïns Urbanització Blancafort a instal·lar un mòdul prefabricat al barri, perquè aquests l’utilitzin com a seu social. La instal·lació d’aquest mòdul, però, tal i com ha explicat l’alcalde als veïns i al president de l’entitat, Bartolomé Pluma, estarà subjecte a l’evolució de la situació econòmica del consistori.

Amb tot, durant la visita, l’alcalde i els regidors han visitat diferents punts del barri amb els veïns per tal de conèixer de primera mà les propostes de millora que caldria efectuar, i per altra banda poder avaluar amb més elements les possibles solucions.

De fet, una de les qüestions que s’han tractat durant la visita ha estat l’accessibilitat de des de la ciutat a la urbanització. En aquest sentit, el regidor d’Arquitectura i Urbanisme, Miquel Domingo, també s’ha compromès amb els veïns a convocar-los a una reunió a la regidoria per tractar sobre aquest fet.

Visita de l'alcalde de Reus i els regidors a la urbanització Blancafort.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.