Notes de premsa

L’alcalde exigeix a Endesa el compliment del pla d’inversions de millora de la xarxa elèctrica

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 22/09/2022
Reunió Comissió de seguiment Endesa

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, s’ha reunit aquest dijous, 22 de setembre amb representants de la companyia elèctrica Endesa, a qui la setmana passada va citar a una reunió urgent per demanar explicacions pels recents talls de subministrament que s’han produït a la ciutat.

L’alcalde ha exigit a la companyia el compliment del seu pla d’inversions de manteniment i millora de la xarxa; així com incrementar les actuacions de prevenció per evitar noves avaries.

Durant la reunió s’ha fet un seguiment de les actuacions de millora de la xarxa elèctrica a la ciutat, de les principals inversions dutes a terme el 2022 any així com les previstes pel 2023; en la línia de la reunió celebrada el passat 11 de març.

La reunió s’emmarca en els treballs de la comissió tècnica de seguiment constituïda entre Ajuntament i empresa, presidida pel mateix alcalde i amb la presència de responsables d’Endesa i tècnics municipals, per tal de fer el seguiment a la situació de la xarxa elèctrica a la ciutat.

Reunió Comissió de seguiment Endesa
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.