Notes de premsa

L'alcalde lliura simbòlicament dues targetes daurades

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 30/10/2003

alde es desplaçarà a les 10:30 h al c/Pi i Margall, 8, 2n 2a i a les 11:00 h, al c/Eduard Toda, 14, 1er 1a.

Les targetes daurades han estat trameses de manera personalitzada a totes les persones majors de 65 anys empadronades a la ciutat. La tramesa s'ha realitzat els dies 28, 29 i 30 d'octubre.
La targeta daurada permet als majors de 65 anys viatjar de franc al transport públic municipal, però també ofereix avantatges en altres serveis que van des de la gratuïtat en les visites als museus municipals, de les matrícules als cursos dels Centres Cívics, dels cursos del Mas Carandell i entrades a la Fira a descomptes en les entrades al Teatre Bartrina, als Festivals de Reus o a les instal·lacions esportives municipals, entre d'altres.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.