Notes de premsa

L’alcalde proposa Misericòrdia Vallès com a nova síndica municipal de greuges

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 22/09/2006

alde de Reus ha proposat a la Junta de Portaveus el nom de Misericòrdia Vallès per ocupar el càrrec de Síndica Municipal de Greuges.

Misericòrdia Vallès i Freixa, de 65 anys, és llicenciada en Filologia Hispànica, diplomada en Magisteri i mestra de català. Ha exercit com a mestra d’escola des de l’any 1956, impartint classes de primària i secundària, primer a l’escola Margalef i a partir de 1960 a l’escola Maria Cortina, la llavors escola Mare de Déu de Misericòrdia, on ha desenvolupat tasques directives.
És autora de diversos materials didàctics i ha tingut una àmplia activitat associativa i cívica, en entitats com el Centre de Lectura, on ha estat membre de la Junta directiva. Va participar en l’organització de les primeres escoles d’estiu per a mestres, a principis dels 80. En el vessant polític, ha estat regidora de l’Ajuntament de Reus pel PSC entre 1983 i 1999. Les seves responsabilitats sempre han estat relacionades amb les àrees educatives, socials i culturals. Va ser la primera dona diputada a la Diputació de Tarragona (1988-1991) i va ser membre del Consell econòmic i social de la URV en el moment de la seva creació.
Misericòrdia Vallès va rebre la menció honorífica municipal l’any 2005.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.