Notes de premsa

L’alcalde rep el president de l’agrupació de taxistes de Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

L'alcalde de Reus i el president de l'Agrupació de Ràdio Taxis de Reus

alde de Reus, Carles Pellicer, s’ha reunit aquest dimarts 25 d’octubre amb el president de l’Agrupació de Ràdio Taxis de Reus, Joaquim Olivé, en una trobada que ha servit per tractar temes d’interès del col·lectiu de taxistes de la ciutat i buscar vies de participació i col·laboració entre l’entitat i l’Ajuntament.

Durant la trobada, l’alcalde ha expressat la col·laboració de l’Ajuntament de Reus amb l’agrupació de taxistes i ha emplaçat el president de l’agrupació a treballar conjuntament en qüestions d’interès comú com la millora de la mobilitat per la ciutat i el servei de taxi a l’aeroport de Reus.

L'alcalde de Reus i el president de l'Agrupació de Ràdio Taxis de Reus

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.