Notes de premsa

L'alumnat de l'Escola d'Art i Disseny de Reus crearà la imatge del Centre Social El Roser

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 29/09/2021
Visita dels alumnes de l'Escola d'Art i Disseny al Centre Social El Roser
Visita dels alumnes de l'Escola d'Art i Disseny al Centre Social El Roser
Visita dels alumnes de l'Escola d'Art i Disseny al Centre Social El Roser

Alumnes de l'Escola d'Art i Disseny de Reus han visitat aquest dimarts, 28 de setembre el Centre Social El Roser, fruit de la col·laboració establerta entre la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus i l'Escola d'Art i Disseny de Reus per a la creació de la imatge del Centre Social El Roser.

L'objectiu de la visita ha estat conèixer, in situ, l'espai i l'activitat que s'hi farà en aquest nou equipament municipal, per tal de disposar del coneixent suficient per poder treballar la creació de la imatge gràfica i del llibre d'estil del Centre Social El Roser.

Durant els mesos d'octubre i novembre, està previst que l'alumnat que cursa l'assignatura Mitjans Informàtics II del segon curs del cicle formatiu de grau superior (CFGS) de Projectes i Direcció d'Obres de Decoració i CFGS d'Arquitectura Efímera treballi a classe, de forma individual i amb l'assessorament del professorat, en aquest projecte. Després, al desembre, es presentaran els treballs a l'Ajuntament de Reus que triarà una de les propostes, que es convertirà en la imatge d'aquest nou equipament. L'autor/a de la proposta guanyadora rebrà una gratificació per la feina feta.

La regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus, Montserrat Vilella, valora de manera molt positiva aquesta col·laboració: «El Centre Social El Roser està pensat com un equipament integrat, que atendrà a les persones que es troben en situació de vulnerabilitat i, al mateix temps, estarà obert a tota la ciutadania. Precisament, el fet que la imatge d'aquest nou servei sigui creada per l'alumnat de l'Escola d'Art i Disseny de Reus incideix en aquesta filosofia de generar complicitat amb els diferents agents, entitats i institucions de la ciutat».

Centre Social El Roser
El Centre Social El Roser és un equipament innovador que donarà impuls a les polítiques municipals d’atenció a les persones amb la creació de nous serveis i l’aposta per programes existents com la Gestió Alimentària, l’allotjament per a persones sense llar i el Pla Local d’Inclusió Social. L’objectiu és empoderar les persones en situació de vulnerabilitat per tal que puguin superar la situació en què es troben.

L’Ajuntament de Reus va publicar a finals d’agost la licitació del contracte del servei d’alimentació del Centre Social El Roser, que ara es troba en fase de valoració de les ofertes que s’han presentat. De manera paral·lela a aquest procés administratiu, a mitjans d’octubre, l'equip de professionals del Centre Social el Roser es traslladarà a aquest equipament per tal de preparar l'obertura, prevista pel 2021. En concret, la previsió és que el servei d'alimentació comenci a atendre a les persones usuàries al gener i el d'allotjament, a l'abril.

Visita dels alumnes de l'Escola d'Art i Disseny al Centre Social El Roser
Visita dels alumnes de l'Escola d'Art i Disseny al Centre Social El Roser
Visita dels alumnes de l'Escola d'Art i Disseny al Centre Social El Roser

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.