Notes de premsa

Lau Noah actua aquesta tarda a la Biblioteca Pere Anguera

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 12/08/2019
Laura Noah

La cantautora reusenca Lau Noah actuarà aquesta tarda a la Biblioteca Pere Anguera en el marc del cicle Biblioteca Chill Out. El concert començarà a les 18:30 h i és gratuït. Forma part del cicle de recitals dedicats a músics del Camp de Tarragoa que es du a terme durant tot el mes d'agost al centre bibliotecari reusenc. 

Lau Noah és una cantautora de Reus i resideix a Nova York. A principi de 2019 es va convertir en la primera artista catalana a cantar en català a la ràdio pública dels Estats Units. Interpreta les seves cançons en català, i també en castellà, anglès i hebreu. 

El cicle continuarà el pròxim dilluns dia 19 d'agost, també a les 18:30 h, amb el grup reusenc Plombiers. 

Laura Noah
Fitxers relacionats:
Tipus de fitxer Laura Noah 4152.3 KB

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.