Notes de premsa

L'Aula Mentor, un projecte de formació a través d'internet per al Camp de Tarragona

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 14/08/2003

L'Institut Municipal de Formació i Empresa Mas Carandell iniciarà aquest setembre el projecte de formació a través d'internet conegut com a Aula Mentor. Aquest és un projecte que donarà servei a tot el Camp de Tarragona i posarà a l'abast de tothom un àmplia oferta formativa on line. Aula Mentor es realitza amb la col·laboració del Ministeri d'Educació i Cultura.

Aquest projecte funciona a la resta de l'estat des de fa uns quants anys, però l'IMFE Mas Carandell serà el primer centre de Catalunya en oferir el servei de l'Aula Mentor.
Aula Mentor posa a disposició de les persones que vulguin formar-se a través d'internet una aula amb 9 ordinadors, accés gratuït a la xarxa i personal de suport -a l'aula sempre hi haurà la presència d'una o més persones que donaran suport a l'alumne i seran els tutors de la seva etapa de formació.
Gràcies a l'Aula Mentor, els alumnes poder fer cursos via internet de diverses temàtiques: iniciació a la informàtica, ofimàtica, programació, internet, disseny de pàgines web, disseny i autoedició, mitjans àudio-visuals, gestió de petites i mitjanes empreses, medi ambient, educació, salut, etc.
La durada dels cursos varia des de les 40 fins les 150 hores. El cost del curs variarà segons el temps que hi dediqui cada alumne: els primers 60 dies de curs tenen un cost de 42 euros i, els mesos següents, l'alumne pagarà 42 euros per mes fins que finalitzi el curs.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.