Notes de premsa

L'Aula mòbil de protecció civil arriba a diversos alumnes de primària de Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 14/10/2003

a Mòbil de Protecció Civil, impulsada pel Ministeri de l'Interior, ha visitat les escoles Joan Rebull, Marià Fortuny i La Salle, per tal de fer arribar als alumnes de quart, cinquè i sisè de primària la campanya de comunicació i formació de protecció civil i energia nuclear.

Aquesta aula mòbil és una autobús de 12 m de longitud equipat amb pantalles de televisió i d'ordinador, amb programes i jocs interactius. A través del material exposat i amb l'ajut de monitors, els alumnes han tingut ocasió de conèixer la Protecció Civil com a servei públic, les seves funcions i estructura i, d'altra banda, què és la radioactivitat, quines són les mesures preventives previstes en cas d'una emergència i el perqùe d'aquestes mesures. La campanya informativa s'ha coordinat amb la regidoria d'Emergències i Seguretat Civil de l'Ajuntament de Reus.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.