Notes de premsa

L'autobús al cementiri, gratuït per a tothom els dies 1 i 2 de novembre

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 31/10/2003

nia 32 de l'empresa municipal Reus Transport, que realitza el trajecte urbà fins al cementiri, serà gratuïta per a tothom els dies 1 i 2 de novembre, per afavorir la utilitzacio del transport públic en el desplaçament a aquesta instal·lació i evitar col·lapses circulatoris.

Coincidint amb la celebració de la festivitat de Tots Sants, l'alcalde de Reus, Lluís M. Pérez, i la primera tinenta d'alcalde i presidenta del consell d'administració de GESFURSA, Empar Pont, faran una ofrena floral als fills il·lustres i adoptius de la ciutat i al panteó del General Prim. També s'homenatjarà Anton Borrell, ex alcalde de Reus i medalla d'or de la ciutat. L'ofrena es farà dissabte a les 10:30 h i, en acabar, Lluís M. Pérez i Empar Pont visitaran les instal·lacions del cementiri.
Els fills il·lustres i adoptius enterrats a Reus són Ceferí Olivé, Romà Perpinyà, Joan Rebull, Antoni Pedrol Rius, Carles Martí Massagué, Josep Andreu Abelló i Joan Busquets Crusat.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.