Notes de premsa

Les activitats organitzades durant l'Any Europeu de les persones discapacitades

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 23/10/2003

marc de la commemoració de l'Any Europeu de les persones discapacitades, l'Associació Reusenca Anti Barreres Arquitectòniques i Socials (ARAB) organitza una xerrada sobre els beneficis de la fisioteràpia. La xerrada tindrà lloc aquest dissabte, 25 d'octubre, a les 18:00 h, a la sala Hortensi Güell del Centre de Lectura de Reus.

La xerrada, que anirà a càrrec de la fisioterapeuta Rosa Just, s'adreça especialment a les persones amb mobilitat reduïda i amb discapacitats, i a les seves famílies. La presentació de l'acte anirà a càrrec de la doctora i membre d'ARAB Laura Garcia Latorre.
L'Ajuntament de Reus col·labora en aquesta commemoració a través del Programa Transversal de persones amb discapacitats.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.