Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 16/06/2003

Segons informa la Guàrdia Urbana, aquest cap de setmana s'ha produït diversos accidents en els quals els implicats conduïen en estat ebri. Precisament la matinada de dissabte, la Guàrdia Urbana va establir, a la plaça Pompeu Fabra, un control d'alcoholèmia. Dels 15 conductors que es van sotmetre al control, tres van donar positiu a la prova. Un d'ells la va superar amb un índex d'alcoholèmia de més del doble del permès, per la qual cosa la denúncia s'ha tramitat per la via penal.

Així, divendres, 13 de juny, a les 18:35 h,es va produir un accident a la rotonda situada en la confluència dels carrers Recasens i Mercader i Santiago Russiñol, entre una ambulància T- AT que circulava pel carril interior de la rotonda i un turisme, Ford Focus T-BF, que circulava pel carril exterior. Quan aquest va canviar de carril cap a l'interior, es va produir la topada.
En fer la prova d'alcoholèmia als conductors implicats, el de l'ambulància J.B.T. de 43 anys i veí de Reus, va donar positiu amb una taxa de més del doble del permès, motiu pel qual es van instruir diligències al jutjat ,per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit.
A conseqüència de l'accident van resultar ferides dues dones que anaven a l'ambulància, M.G.R. de 90 anys i M.S.V. de 83 anys, ambdues veïnes de Reus.
Diumenge, 15 de juny, a les 23:23 h, va tenir lloc un altre accident en què un dels accidentats va donar positiu a la prova d'alcoholèmia, a la Ctra. de Salou en sentit a Reus.
L'accident es va produir quan un turisme, Renault 21 B-MS, conduït per J.A.T. de 34 anys i veí a Lleida, va topar amb l'últim vehicle d'una cua de cotxes, un Opel Astra, conduït per E.A.O. de 33 anys i veí de Tamarit de Litera (Osca).
El conductor del Renault 21va donar positiu a la prova efectuada en el lloc de l' accident amb un resultat de més del doble del permès. La Guàrdia Urbana va instruir les pertinents diligències.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.