Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 24/01/2005

Segons informa la Guàrdia Urbana, a les 21:30 h de dissabte, 22 de gener, agents d’aquest cos van enxampar in fraganti dos joves de 17 i 18 anys, veïns de Reus, quan pintaven grafitis a la façana d’un edifici de la plaça d’Almoster i a les portes d’un magatzem proper. La Guàrdia Urbana va instruir diligències per un presumpte delicte de danys, i les va adreçar al Jutjat de Guàrdia.

Durant els controls d’alcoholèmia del cap de setmana, la Guàrdia Urbana ha denunciat tres conductors per donar positiu en aquesta prova. Dos dels tres conductors, de 23 i 26 anys, van ser enxampats a la carretera de Tarragona, mentre que el tercer, un home de 30 anys, el van aturar a la plaça del Nen de les Oques.
D’altra banda, al voltant de les 2:00 h de la matinada de dissabte, es va produir un accident en el qual es va veure implicat un únic vehicle. Per causes que es desconeixen, el conductor d’una motocicleta, un veí de 32 anys i veí de Reus, va caure del vehicle a la plaça d’Antoni Villarroel, i va resultar ferit amb pronòstic reservat.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.