Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 26/01/2005

Segons informa la Guàrdia Urbana, aquest dimarts, 25 de gener, es van produir tres accidents de trànsit amb el resultat de tres persones ferides lleus. A les 11:30 h, al passeig Prim, van topar un vehicle matrícula de Barcelona i un ciclomotor de matrícula estatal. El conductor del ciclomotor, un veí de Reus de 17 anys, va resultar ferit lleu i va rebre l’altra després de ser atès a l’Hospital de Sant Joan.

El segon accident va tenir lloc a les 15:15 h, a la cruïlla dels carrers Misericòrdia i Jurats, i va ser una col·lisió entre un ciclomotor i una furgoneta, els dos vehicles de matrícula estatal. El conductor del ciclomotor, un veí de Reus de 17 anys, va resultar ferit lleu i va ser atès a l’Hospital. Va ser donat d’alta poc després. El tercer accident es va produir a les 15:45 h, a l’autovia de Tarragona, quan un vehicle va sortir de la via. La conductora del vehicle, una veïna de Vilanova i la Geltrú de 31 anys, va ser atesa a l’Hospital de ferides lleus i va rebre l’alta.
D’altra banda, a les 23:25 h, a la plaça del Nucli, la Guàrdia Urbana va denunciar administrativament un veí de Reus de 30 anys per donar positiu al control d’alcoholèmia.
A les 8:09 h agents del cos es van desplaçar fins a la plaça del Mercadal per l’avís del responsable d’una oficina bancària per l’existència d’un paquet sospitós al costat d’un caixer automàtic. El paquet va resultar ser una bossa amb diners oblidada per un veí de Reus. Se’n va fer càrrec el Cos Nacional de Policia.
A les 12:45 h, la Guàrdia Urbana té coneixement que s’havia produït (es desconeix l’hora) un robatori amb força a la mesquita. Una dotació es va desplaçar fins al lloc dels fets i va comunicar el cas al Cos Nacional de Policia. La Guàrdia Urbana descarta que es tracti d’un acte vandàlic.
A les 17:40 h, agents del cos van col·laborar amb els Bombers de la Generalitat en l’extinció d’un incendi de matolls al costat de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.