Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 22/07/2003

s informa la Guàrdia Urbana, agents d'aquest cos van detenir una dona de 35 anys, M.T.V., veïna de Reus, pel presumpte furt d'una bossa a les piscines municipals.

El vigilant de seguretat va recuperar la bossa amb tot el contingut i la va retornar a la seva propietària que no va voler presentar denuncia però, quan va convidar la presumpta autora del furt a que marxés de les instal·lacions, s'hi va negar i el vigilant va haver d'avisar la policia municipal.
Quan va arribar la Guàrdia Urbana, la dona s'havia tancat dins d'un vestidor i es negava a sortir-ne, mentre amenaçava amb tallar-se amb trossos d'un mirall que havia trencat.
Els agents la van detenir i la van traslladar a l'Hospital de Sant Joan de Reus, a causa de l'estat de nervis que patia i posteriorment al centre Pere Mata, d'on és pacient. La dona va ser posada en llibertat sota la tutel·la del centre.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.