Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 25/04/2005

Segons informa la Guàrdia Urbana, en els controls d’alcoholèmia, trànsit i documentació que s’han dut a terme aquest cap de setmana, s’han denunciat sis conductors per donar positiu a la prova d’alcoholèmia. A més, s’han produït 13 accidents de trànsit, dos dels quals amb ferits.

El primer accident va tenir lloc divendres 22 d’abril, a les 19:45 h, al carrer de Castillejos, quan van xocar una furgoneta Nissan Trade i un ciclomotor. A causa de la topada, va resultar ferit el conductor del ciclomotor, un veí de Reus de 38 anys, que aquest dilluns ha rebut l’alta de l’Hospital de Sant Joan.
El segon ccident de trànsit amb un ferit es va produir diumenge, 24 d’abril. Va tenir lloc a les 20:25 h, al raval de Robuster, quan van xocar dos vehicles, un Seat Ibiza i un Citroen Saxo, amb matrícula de l’Estat. A causa de l’impacte va resultar ferida la conductora del primer vehicle, una veïna de Reus de 20 anys, que va ser atesa a l’Hospital de Sant Joan i donada d’alta poc desprès.
Pel que fa a l’àrea de seguretat ciutadana, agents del cos van identificar dos veïns de Reus de 18 i 16 anys com a presumptes autors d’un delicte de lesions i amenaces a un altre veí de Reus de 20 anys, que va resultar ferit lleu. El fets van passar divendres a les 15:20 h, a la plaça d’Horts de Miró. Per ordre de la Fiscalia de Menors, el menor va ser posat en llibertat amb càrrecs. L’altre presumpte agressor va ser detingut i traslladat, juntament amb les diligències del cas, al Cos Nacional de Policia.
Dissabte, agents de la Guàrdia Urbana que patrullaven per la plaça del Mercadal, van indentificar 7 persones poc abans de les 19:00 h que haurien protagonitzat algun incident a la mateixa plaça uns minuts abans. A les 21:10 h, arran d’una denúncia per insults, amenaces i agressió pel llançament de caramels presentada per una persona que parlava en nom del Partit Popular de Catalunya i per un testimoni, es van instruir diligències adreçades a la Fiscalia.
D’altra banda, el diumenge, 24 d’abril, a les 6:15 h, la Guàrdia Urbana va detenir un veí de Reus de 28 anys com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit de la llar per agredir a la seva companya sentimental. La víctima, veïna de Reus de 21 anys, va ser atesa a l’Hospital de Sant Joan i donada d’alta poc després. El detingut, juntament amb les diligències, el van traslladar a la comissaria del Cos Nacional de Policia.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.