Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 2/05/2005

Segons informa la Guàrdia Urbana, ahir diumenge, 1 de maig, agents del cos de policia local van obrir 9 expedients administratius per l'incompliment de la llei d'horaris comercials.

Durant tot el dia, la Guàrdia Urbana va inspeccionar 16 establiments distribuïts per diferents zones de la ciutat. La meitat dels locals inspeccionats incomplien la normativa. En concret, es van obrir expedients a dos fruïteries, a dos pastisseries, dos carnisseries, un basar, un locutori i una botiga de llaminadures. Els expedients es van obrir per incompliment dels horaris o per la venda no autoritzada de productes.
D'altra banda, durant el cap de setmana s'han produït dos accidents amb ferits. Divendres, 29 d'abril, a les 20:50 h, van xocar dos turismes al polígon AgroReus, al carrer d'Ignasi Iglesias. La passatgera del segon vehicle, M.C.C., veïna de Reus i de 30 anys, va ser atesa a l'hospital de Sant Joan, d'on va ser donada d'alta hores després.
El mateix divendres, a la cruïlla entre el carrer del Ball de Diables i el passeig de Misericòrdia un turisme, conduït per un home de 46 anys i veí de Reus, M.G.F., va atropellar un jove de 24 anys. El jove va haver de ser atès a l'hospital de Sant Joan per ferides lleus i policontusions. La Guàrdia Urbana va detenir el conductor del turisme, després que va fugir del lloc de l'accident. L'home ha estat posat en llibertat amb càrrecs per un presumpte delicte de lesions.
La Guàrdia Urbana ha atès durant el cap de setmana més de 70 trucades que han activat diversos serveis de menor importància.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.