Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 6/05/2005

Segons informa la Guàrdia Urbana, aquest divendres, 6 de maig, al voltant de les 2:35 h, agents del cos han detingut un veí de Reus com a presumpte autor d'un robatori a un vehicle. L'home de 43 anys hauria estat enxampat in fraganti a l'interior d'un vehicle estacionat al carrer de Flix.

El vehicle presentava danys importants i el detingut s'hauria resistit activament a la seva detenció. Per això se li imputen els delictes de danys, robatori amb força a vehicle i atemptat als agents de l'autoritat. El detingut i les diligències han estat traslladats al Cos Nacional de Policia.
D'altra banda, dijous, es van produir dos accidents amb ferits. A les 7:35 h, al carrer d'Ignasi Iglesias, es va produir un atropellament d'una veïna de Reus de 27 anys per part d'un vehicle, un Opel Corsa de matrícula estatal. La vianant atropellada va ser donada d'alta després de ser atesa de diversos traumatismes a l'Hospital de Sant Joan. El segon accident es va produir a la cruïlla dels carrers de Misericòrdia i Jurats, a causa d'una col·lisió entre un turisme Volkswagen Polo i un ciclomotor –els dos vehicles amb matrícula estatal. A causa de l'impacte, van resultar ferits lleus els ocupants del ciclomotor, un veí de Tarragona de 25 anys i un de Reus de 29 anys. Després de ser atesos a l'Hospital de Sant Joan, van ser donades d'alta.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.