Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 23/07/2003

s informa la Guàrdia Urbana, agents d'aquest cos han detingut a les 5:30 h d'aquest matí, al carrer Astorga, un home, H.M., de 45 anys, per intent de sostracció d'un vehicle.

El propietari d'aquest vehicle l'hauria sosprès quan presumptament intentava fer el pont al vehicle per posar-lo en marxa, després de doblegar i desencaixar la porta del conductor.
Quan va ser sorprès, el presumpte lladre hauria amenaçat el propietari del vehicle amb una xeringa i hauria fugit a peu, perseguit per una patrulla de la Guàrdia Urbana que en aquell moment va arribar al lloc dels fets.
La Guàrdia Urbana va enxampar-lo poc després i va ser identificat pel propietari del cotxe com a l'autor de l'intent de robatori. La Guàrdia Urbana ha redactat les diligències i les ha traslladat, juntament amb el detingut, a la comissari del Cos Nacional de Policia.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.