Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 2/06/2005

Segons informa la Guàrdia Urbana, a les 22:36 h d’aquest dimecres, 1 de juny, a la carretera de l’Institut Pere Mata, es va sortir de la via un vehicle, Renault Megane, amb matrícula de l’estat espanyol, per causes que es desconeixen. La conductora, veïna de la Selva del Camp, de 44 anys, va haver de ser traslladada a l’hospital de Sant Joan, d’on ja ha estat donada d’alta.

La Guàrdia Urbana també va detenir dimecres un home de 31 anys i veí de Reus per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit. L’home, que conduïa un ciclomotor, es va negar a fer les proves d’alcoholèmia

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.