Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 3/06/2005

Segons informa la Guàrdia Urbana, un turisme, amb matrícula de l’estat espanyol, va atropellar un nen de 7 anys i veí de Reus dijous, 2 de juny, a l’avinguda del Pintor Fuster, al voltant 20:00 h.

El nen, que en un primer moment va ser atès a l’hospital de Sant Joan, va haver de ser traslladat posteriorment a l’hospital de Sant Joan de Déu. L’atestat es va adreçar al Jutjat de Guàrdia.
D’altra banda, un jove de 19 anys i veí de Reus va resultar ferit en una baralla, al carrer Prades, al voltant de les 22:00 h. El jove va haver de ser intervingut quirúrgicament a l’hospital de Sant Joan, per ferides d’arma blanca. La Guàrdia Urbana va obrir les diligències oportunes que es van adreçar al Cos Nacional de Policia i al Jutjat de Guàrdia.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.