Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 6/06/2005

Segons informa la Guàrdia Urbana, el passat dissabte, 4 de juny, al voltant de les 19:00 h, agents d’aquest cos van localitzar, en un control rutinari, un home, de 45 anys, A.H., a qui se li havia dictat una ordre d’expulsió del país. L’home va ser traslladat a la comissaria del Cos Nacional de Policia, juntament amb les diligències. En el control, la Guàrdia Urbana va comissar dues petites quantitats de drogues i una arma blanca de petites dimensions.

Entre divendres i diumenge, la Guàrdia Urbana ha enxampat tres persones que conduïen sota els efectes de l’alcohol. La Guàrdia Urbana ha iniciat les diligències corresponents per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit. Els tres conductors, amb edats entre els 25 i els 51 anys i veïns de Reus i Salou, van ser localitzats al carrer Jurats, el carrer Ventura i Gasol i al carrer d’Astorga, respectivament.
D’altra banda, aquest dilluns, 6 de juny, al voltant de les 11:10 h, un vehicle ha atropellat una dona de 83 anys i veïna de Reus, que ha hagut de ser traslladada a l’hospital de Sant Joan, on ha quedat ingressada en estat greu. L’atropellament s’ha produït al passeig Sunyer, en la cantonada amb el Camí de l’Aleixar.
També va resultar ferit en un accident, un home de 52 anys i veí de Tarragona, quan van xocar el vehicle que conduïa, un Citroen C15, i un turisme Renaul Megane, amb matrícula de Barcelona i de l’estat espanyol, respectivament. L’accident es va produir a les 17:20 h del divendres, 3 de juny, al quilòmetre 0,5 de la carretera de Reus al Morell. El ferit va ser atès a l’hospital de Sant Joan i donat d’alta hores després.
A més, entre divendres i diumenge s’han produït 10 accidents sense ferits a la ciutat de Reus, que han requerit la intervenció de la Guàrdia Urbana.
El cos de policia municipal ha rebut 80 trucades que han activat altres serveis de menor importància.


D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.