Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 20/06/2005

Segons informa la Guàrdia Urbana, agents d’aquest cos van detenir dissabte, 18 de juny, un home de 24 anys i sense domicili conegut, per un presumpte delicte de maltractaments dins de l’àmbit de la llar envers la seva companya. La víctima la van traslladar a l’hospital de Sant Joan. La Guàrdia Urbana va obrir les diligències d’ofici, donat que la dona no va voler ser atesa a l’hospital ni denunciar el presumpte agressor. El detingut, juntament amb les diligències, el van traslladar a la comissaria del Cos Nacional de Policia.

D’altra banda, la Guàrdia Urbana informa que entre divendres i diumenge, 19 de juny, hi ha hagut tres atropellaments, en un dels quals no va ser necessària l’assistència mèdica. El primer atropellament va passar divendres, al voltant de les 8:45 h, a la cruïlla entre el passeig Prim i la plaça de la Pastoreta. La vianant, un noia de 12 anys, la van traslladar a l’hospital de Sant Joan on va ser atesa de ferides lleus i donada d’alta posteriorment. El segon accident passava el mateix divendres, al voltant de les 8:00 h, a la rambla de Sol i Ortega, quan un vehicle va atropellar una veïna de Reus de 22 anys. En aquest cas va ser atesa a l’hospital de Sant Joan per ferides de caràcter lleu. Finalment, al voltant de les 6:00 h de diumenge, un home de 60 anys va resultar ferit lleu al pàrquing d’un local, situat a la carretera de Salou. El vianant no va necessitar assistència mèdica.
Durant el cap de setmana, la Guàrdia Urbana ha instruït sis denúncies administratives, quatre de les quals per tinença de droga i dues per tinença d’arma blanca.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.