Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 30/07/2003

s informa la Guàrdia Urbana, un agent del cos va intervenir per aturar una agressió quan es trobava fora de servei. Els fets es van produir aquest dimarts a les 20:35 h, al passeig Prim, quan una noia -menor i veïna de Reus- va ser sorpresa per un grup de 8 noies més. L'agent va intervenir-hi i va trucar per telèfon mòbil a la caserna.

A l'arribar, la Guàrdia Urbana va traslladar la noia agredida a l'Hospital de Sant Joan, on va ser atesa d'algunes contusions de caràcter lleu, i va identificar totes les participants en la baralla. Es van instruir diligències del cas al Jutjat de guàrdia i a la Fiscalia de Menors.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.