Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 1/08/2005

s informa la Guàrdia Urbana, agents del cos de policia municipal han detingut quatre persones durant el cap de setmana per diversos motius.

A les 20:00 h de divendres, 29 de juliol, els agents van detenir un veí de Vilaplana de 26 anys, A.A.A., per un presumpte delicte de robatori amb força a l’interior d’un vehicle. L’implicat hauria estat identificat per diversos veïns com l’autor del robatori. El van detenir a la mateixa zona on s’hauria comès el furt, al carrer de les Borges del Camp. El detingut i les diligències van passar a mans del Cos Nacional de Policia.
El dissabte, 30 de juliol, a les 5:10 h, al passeig Sunyer, la Guàrdia Urbana va col·laborar amb el Cos Nacional de Policia i amb Mossos d’Esquadra en la detenció de dues persones implicades en una baralla. El Cos Nacional de Policia es va fer càrrec de la instrucció de les diligències, mentre que la Guàrdia Urbana ha tramitat les denúncies administratives per tinença d’arma blanca a la via pública. Les armes es van trobar en l’escorcoll efectuat als implicats.
La quarta detenció va tenir lloc el diumenge, 31 de juliol, a l’avinguda de Pere el Cerimoniós. El detingut, que no va poder ser identificat, hauria intentat prendre la bossa a una dona de 36 anys i veïna de Reus, que va haver de ser atesa per ferides lleus a l’hospital de Sant Joan i donada d’alta poc després. El detingut està acusat d’un delicte de robatori amb violència.
D’altra banda, dissabte, 30 de juliol, una dona de 64 anys va resultar ferida en un accident de trànsit que va passar al voltant de les 12.00 h, a la cruïlla entre els carrers de Sardà i de Roig, per la col·lisió entre dos vehicles. La passatgera ferida va haver de ser atesa d’un cop al nas i ferides provocades pel vidre de les ulleres, a l’hospital de Sant Joan, d’on va ser donada d’alta. La Guàrdia Urbana va adreçar l’atestat al Jutjat de Guàrdia.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.