Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 8/08/2005

s informa la Guàrdia Urbana, entre el divendres, 5 d’agost i el diumenge, 7 d’agost, s’han produït quatre accidents a la ciutat amb ferits i onze, sense ferits, en els quals s’han requerit els serveis del cos de policia municipal.

El més greu va passar divendres, a les 21:10 h, quan un camió articulat amb matrícula de l’estat espanyol va atropellar el vigilant del pàrquing de camions situat al carrer del Pintor Fusté amb l’avinguda de Sant Bernat Calbó, a l’interior del recinte. La víctima es desplaçava per l’interior del pàrquing amb ciclomotor per donar suport a l’estacionament del camió. L’home, de 63 anys i veí de Reus, va ser traslladat a l’hospital de Sant Joan, on moria hores després.
El mateix divendres es van registrar dos accidents més. A les 12:30 h, a la cruïlla entre el Camí de Tarragona i la Riera d’Aragó, es va produir la col·lisió entre un Seat Ibiza, amb matrícula T-BD i un Nissan Primera, amb matrícula T-AU. Com a conseqüència del xoc, van resultar ferides lleus la conductora i la passatgera del primer vehicle, de 41 i 35 anys respectivament, i veïnes de Reus, que, una vegada ateses a l’Hospital de Sant Joan van ser donades d’alta.
A les 17:55 h de divendres, a la plaça del Nucli, topaven una Citroën Jumper, amb matrícula T-AP, i una la motocicleta Yamaha NXC 125, amb matrícula 3165-DLX. La passatgera de la motocicleta, una jove de 19 anys i veïna de Reus, va resultar ferida lleu, per la qual cosa va haver de ser atesa a l’Hospital de Sant Joan, d’on va ser donada d’alta.
A les 5:35 h de diumenge, a la carretera de Reus a Castellvell, en direcció Reus, a l’alçada de la urbanització El Pinar, una motocicleta amb matrícula T-AS es va sortir de la via. El conductor, un jove de 22 anys i veí de Reus, va resultar ferit. Avui dilluns, el jove continua ingressat a l’hospital de Sant Joan.
Deixant de banda els accidents de trànsit, a les 10:35 h, de divendres, al carrer de l’Arquitecte Sugrañes, la Guàrdia Urbana va auxiliar un home de 40 anys, per un accident laboral, que es va produir quan l’home va caure de la cabina d’un camió. Els fets es van posar en coneixement del Cos Nacional de Policia. Els Mossos d’Esquadra es van fer càrrec de les diligències.

D’altra banda, a les 00:30 h de dissabte, 6 d’agost, la Guàrdia Urbana va rebre l’avís que s’havia produït un robatori amb violència a l’avinguda de Pere el Cerimoniós.La víctima, un jove de 16 anys i veí de Reus, va patir ferides lleus al coll quan li van estirar un cordó d’or que portava. El jove va facilitar la descripció dels presumptes lladres i del vehicle amb el qual havien fugit. Gràcies a la descripció, la Guàrdia Urbana va poder localitzar-los i detenir-los a l’avinguda del Carrilet. Els agents van recuperar l’objecte robat i també els van decomissar un petit ganivet i una petita quantitat de droga. Els detinguts, un home de 23 anys i veí de Reus i un altre de 24 anys i veí de Castellar (Jaén) juntament amb les diligències, van ser traslladats a la comissaria del Cos Nacional de Policia.
El mateix dissabte, a les 3:50 h, a l’avinguda de Sant Bernat Calbó, a requeriment del Cos Nacional de Policia, la Guàrdia Urbana va confeccionar diligències per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit, al veí de Reus de 24 anys, R.H.P., per la negativa a fer les proves d’alcoholemia quan conduïa el vehicle Ford Focus amb matrícula de l’Estat espanyol.
D’altra banda, a les 23:40 h, al carrer dels Banys, la Guàrdia Urbana va detenir un veí de Reus, de 26 anys, que va protagonitzar una baralla amb un altre home que li va recriminar la seva forma temerària de conduir. Quan van arribar dues patrulles de la Guàrdia Urbana, el detingut va agredir els agents, per la qual cosa el van detenir. El detingut, juntament amb les diligències, el van traslladar a la comissaria del Cos Nacional de Policia.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.