Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 29/07/2003

s informa la Guàrdia Urbana, aquest dilluns al migdia es va detenir una dona de 32 anys, M.H.M., per haver sostret diverses peces de roba d'una botiga situada al carrer Mare Molas. La propietària de la botiga es va adonar del furt i va seguir a la dona fins al carrer on, amb l'ajuda de diversos vianants, va poder retenir-la fins a l'arribada dels agents.

La Guàrdia Urbana va traslladar la dona a l'Hospital de Sant Joan, on el reconeixement mèdic va confirmar que patia síndrome d'abstinència a causa de l'addicció a alguna substància. La dona anava indocumentada i no va donar cap domicili comprovable. Les diligències dels cas estan a mans del Cos Nacional de Policia.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.