Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 11/08/2005

s informa la Guàrdia Urbana, un menor, de 14 anys, i una dona de 38 anys, han estat atropellats al voltant de les 10:10 h d’aquest dijous, 11 d’agost, quan travessaven l’avinguda de Marià Fortuny pel pas de vianants, situat a l’alçada del n. 34. Una tercera persona que els acompanyava n’ha sortit il·lesa.

El menor ha estat traslladat a l’hospital de Joan XXIII mentre que la dona, M.C.B., ha estat atesa a l’hospital de Sant Joan de Reus.
El vehicle, d’una empresa de lloguer, circulava pel segon carril de l’avinguda i no ha parat en arribar al pas de vianants. La prova d’alcoholèmia ha descartat que el conductor, un jove de 22 anys, nascut a Reus, conduís begut.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.