Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 31/07/2003

s informa la Guàrdia Urbana, un veí de Reus -M.E.A, de 20 anys- ha estat detingut per un delicte contra la salut pública, acusat de vendre cocaïna a tres joves. Els fets es van produir aquest dimecres a la nit, a les 23:40 h.

Els agents van demanar la documentació a l'home, que conduïa un Volkswagen Golf matrícula de Tarragona. Mentre revisaven els papers, van poder veure una paperina al terra del cotxe i van escorcollar el vehicle, on van trobar 13 paperines més, amagades en un flam a mig menjar. En total, es van trobar més de 7 grams de cocaïna.
El detingut i la droga, juntament amb les diligències del cas, van passar a mans de la Policia Nacional.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.