Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 31/07/2003

s informa la Guàrdia Urbana, divendres a la nit, en un control al carrer Mas dels Ossos, es va detenir a un veí de Reus - JL.P.H. , de 30 anys- que portava 4'9 grams d'heroïna. A la roda de recanvi del vehicle, un Seat Córdoba matrícula de Tarragona, es van trobar 68 dosis de metadona. L'home es va negar a col·laborar i es va resistir a l'escorcoll de manera activa agredint als agents, motiu pel qual va ser detingut.

D'altra banda, dissabte, a les 20:50 h, la Guàrdia Urbana va assistir al personal d'una empresa d'ambulàncies pel trasllat de F.A.T., un veí de Reus de 22 anys, a l'Institut Pere Mata. El jove, que es trobava en estat d'abstinència i conducta molt agressiva, havia destrossat el mobiliari de l'habitatge familiar i atemorit a la família. Quan van arribar els agents duia un casc de moto i un lligam d'acer amb què va intentar evitar que l'immobilitzessin per introduir-lo a l' ambulància. Els agents van rebre cops i puntades de peu i van haver de ser atesos a l'Hospital de Sant Joan.

Aquest diumenge, a les 04:00 h, un vigilant d'un magatzem situat al carrer Pintor Fuster va detenir JF.M.V., de 24 anys i veí de Reus. El vigilant va trobar el detingut amagat després d'haver observat senyals de robatori i l'alarma silenciosa activada; el va retenir fins l'arribada de la Guàrdia Urbana. El detingut s'havia introduït a la nau saltant una tanca de 5 metres d'alçada, que havia aconseguit escalar després d'apilar diversos objectes.

Aquesta matinada, a les 02:00 h, s'han detingut dos menors en un aparcament de la Riera d'Aragó. Un d'ells, s'havia escapolit d'un centre de Girona, on va ser retornat; l'altre, va ingressar en un centre de Tarragona per odre del fiscal de menors.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.