Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 14/08/2003

Segons informa la Guàrdia Urbana, aquesta matinada, a les 03:30 h, s'han detingut tres homes poc després que intentessin robar un vehicle estacionat a la plaça de la Patacada. Van doblegar la porta del conductor i a l'activar-se l'alarma del vehicle ho van deixar córrer i van marxar del lloc dels fets cap al carrer Misericòrdia.

Un testimoni va comunicar el que havia passat a una patrulla de la Guàrdia Urbana que patrullava per la zona, que va poder detenir els tres joves moments després. Els detinguts són M.H.L., de 24 anys, M.F.H. de 27 anys i B.M., de 23 anys, tots tres veïns de Reus. Un d'ells va presentar resistència i va haver de ser reduït, moment en què un agent va resultar ferit al canell i va haver de ser atès a l'Hospital Sant Joan de Reus.
Les diligències del cas estan a mans del Cos Nacional de Policia.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.