Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 5/06/2006

Segons informa la Guàrdia Urbana, la matinada d’aquest dilluns, 5 de juny, al voltant de les 3:50 h, una patrulla del cos ha detingut un veí de Reus de 41 anys mentre robava a l’interior d’un bar de l’avinguda Barcelona.

Alertats per un veí del barri Gaudí, els agents de la Guàrdia Urbana han enxampat in fraganti un veí de Reus de 41 anys mentre robava en un establiment situat a l’avinguda de Barcelona. El detingut i les diligències del cas s’han traspassat al Cos Nacional de Policia.
D’altra banda, la Guàrdia Urbana informa que dissabte, 3 de juny, entre les 19:00 h i les 20:00 h, una manifestació no comunicada va congregar al voltant de 150 persones a la ciutat. Des de la zona del Mercat Central, el grup es va desplaçar fins a la plaça del Mercadal, pel carrer de Sant Joan, el raval de Jesús i el carrer de Jesús. Un cop a la plaça, els manifestants haurien llançat pintura vermella a la façana de l’edifici on hi ha la seu de CiU. La pintura també hauria afectat la vorera i un vehicle estacionat a la plaça. Segons la Guàrdia Urbana, a les parets i contenidors situats en el recorregut de la manifestació s’han trobat adhesius amb missatges contraris a l’Estatut.
Arran d’aquests fets, la Guàrdia Urbana ha obert diligències pels danys a la façana, que ha enviat als Jutjats, i per la no comunicació de la manifestació, en aquest cas, enviades a la Subdelegació del Govern.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.