Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 26/06/2006

Segons informa la Guàrdia Urbana, dues persones han resultat ferides lleus en dos accidents que han passat durant el cap de setmana. A més, es van registrar set accidents sense víctimes.

A les 10:10 h del dissabte, 24 de juny, a la cruïlla entre els carrers Mas Abelló i Mas de la Comtessa van xocar un Ford Sierra, amb matrícula de Girona i un Peugeot Expert, amb matrícula de Jaen. La passatgera del primer vehicle, una dona de 70 anys i veïna de Reus, va haver de ser atesa a l’hospital de Sant Joan per ferides a l’espatlla. La dona va ser donada d’alta hores després. El conductor del segon vehicle, un veí de Castelldefels de 25 anys, va donar positiu a les proves d’alcoholèmia.
El diumenge, 25 de juny, a les 14:42 h, al c/Andreu de Bofarull va resultar ferida lleu una noia de Reus, de 17 anys, quan va caure del ciclomotor que conduïa. Va ser atesa per contusions al costat dret a l’Hospital de San Joan, d’on va ser donada d’alta hores desprès. La Guàrdia Urbana va adreçar els dos atestats al Jutjat de Guardia.
Un altre accident de trànsit del cap de setmana es va tancar amb una detenció, donat que el conductor es va negar a fer la prova d’alcoholèmia i va intentar agredir als agents que l’identificaven. L’home, que anava indocumentat, circulava el diumenge, al voltant de les 23:25 h, per un camí de terra, per la riera d’Almoster, quan va patir un accident amb el seu vehicle. A l’arribada dels agents, l’home es va negar a fer el test d’alcoholèmia i va intentar agredir-los per la qual cosa el van detenir un presumpte delicte d’atemptat als agents de l’autoritat i de negativa a fer la prova.
Els agents també van detenir un jove de 19 anys i veí de Reus per un presumpte delicte de lesions. Els fets van passar al voltant de les 3:00 h de la matinada de diumenge a la zona de Mas Iglesias. L’individu hauria ferit a la cama amb un ganivet a dos joves, de 18 i 17 anys, també veïns de Reus. Els joves ferits van ser atesos a l’hospital de Sant Joan, d’on ja han estat donats d’alta. La Guàrdia Urbana va traslladar el detingut, juntament amb les diligències, a la comissaria del Cos Nacional de Policia.
A més, durant aquest cap de setmana de revetlles, la Guàrdia Urbana ha col·laborat amb els bombers en diversos incendis. En concret, entre divendres i diumenge es van detectar sis focs de matolls i van cremar tres contenidors. També es va haver d’apagar un foc en una casa abandonada del c/Recasens i Mercader.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.