Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 7/07/2006

Segons informa la Guàrdia Urbana, una dona de 75 anys ha estat atropellada al voltant de les 11:25 h d’aquest matí, al carrer de Prat de la Riba.

La dona travessava el carrer pel pas de vianants situat, aproximadament, a l’alçada del carrer Sant Elies, quan una furgoneta li ha donat un cop amb el retrovisor. La dona ha estat traslladada a l’hospital de Sant Joan.
D’altra banda, la Guàrdia Urbana informa que un home de 59 anys, que treballava per a una empresa de pintures de Torredembarra, ha mort aquest matí en caure des d’una bastida. L’home estava traballant en una obra situada en el c/Camí de Riudoms, on al voltant de les 11:15 h d’aquest divendres ha tingut lloc l’accident mortal. En tractar-se d’un accident laboral, el Cos Nacional de Policia s’ha fet càrrec de les diligències.
.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.