Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 10/07/2006

s informa la Guàrdia Urbana, durant el cap de setmana s’ha registrat un únic accident de trànsit a la ciutat.

El sinistre va passar el dissabte, 8 de juliol, a les 12:00 h a la Plaça de les Palmeres, situada entre l’avinguda del President Macià i el carrer de Cambrils, per la topada entre un turisme, de la marca Citroen C3, amb matrícula de l’Estat espanyol, i un ciclomotor. Com a conseqüència de l’accident, el conductor del ciclomotor, un home de 41 anys i veí de Reus, va resultar ferit lleu. El van traslladar a l’hospital de Sant Joan, d’on va ser donat d’alta després de ser atès. L’atestat es va adreçar al Jutjat de Guàrdia.
D’altra banda, el diumenge, 9 de juliol, passada la mitjanit, la Guàrdia Urbana va detenir un home de 74 anys per un presumpte delicte de maltractaments en l’àmbit de la llar. L’implicat hauria agredit a la seva esposa a l’interior del domicili familiar. La víctima, de 72 anys va resultar ferida lleu i va ser traslladada a l’hospital de Sant Joan, d’on ja ha estat donada d’alta. La Guàrdia Urbana va traslladar el detingut, juntament amb les diligències, al Cos Nacional de Policia.
La Guàrdia Urbana també ha hagut d’intervenir en uns incidents que han passat al voltant de la 1:30 h de la matinada d’aquest dilluns, en un local del c/Amargura. La policia local va detenir un home de 30 anys i veí de Barcelona, per un presumpte delicte d’incendi. L’implicat hauria estat expulsat del local després de crear suposadament algun problema. Poc després es va presentar al recinte amb una ampolla de benzina, la va llançar contra la porta i va calar foc. El foc no va causar víctimes, però el presumpte autor de l’incendi va ser agredit amb una pedra i un pal cilíndric. No s’ha pogut esbrinar qui va ser l’autor o els autors d’aquesta agressió. L’home va haver de ser atès a l’hospital de Sant Joan, i el van derivar posteriorment a l’hospital Joan XXIII de Tarragona. La Guàrdia Urbana ha traspassat les diligències al Cos Nacional de Policia.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.