Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 2/08/2006

Segons informa la Guàrdia Urbana, aquest dimarts, 1 d’agost, s’ha detingut un ciutadà d’origen senegalès per un presumpte delicte contra la propietat industrial. La detenció es va produir al voltant de les 18:45 h a l’avinguda de Sant Bernat Calbó.

L’home, de 33 anys, hauria intentat vendre als carrers de la ciutat peces de vestir amb etiquetes falsificades. El detingut, les diligències del cas i el material confiscat (fins a tres bosses amb roba) passen a mans del Cos Nacional de Policia.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.