Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 21/08/2003

Segons informa la Guàrdia Urbana, ahir dimecres, a les 13:35 h es va detenir un home -F.T, de 20 anys i sense domicili conegut- per un delicte de robatori i estafa. La detenció es va produir quan el detingut pretenia vendre uns anells suposadament d'or a un agent de la Guàrdia Urbana de paisà, que en aquell moment es dirigia a la caserna per iniciar el seu torn laboral.

Quan l'agent en qüestió va poder comprovar que el detingut duia molts anells, li va preguntar per la seva procedència i el detingut va dir que els havia robat en una joieria de Barcelona. Si això fos cert, l'home hauria comès un delicte de robatori i, en cas de no ser-ho, un d'estafa amb engany; per tant, l'agent es va identificar com a policia i va procedir a la detenció del jove.

Els fets es van produir molt a prop de la caserna de la Guàrdia Urbana, on l'agent va conduir al detingut. En aquest moment, l'home va oferir al policia els anells perquè el deixés anar.
Un cop instruïdes les diligències prèvies es va traslladar el detingut a la comissaria del Cos Nacional de Policia, juntament amb els anells per el seu peritatge.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.