Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 27/09/2006

s informa la Guàrdia Urbana, un home de 77 anys i veí de Reus ha mort atropellat al voltant de les 10:10 h d’aquest matí, quan travessava l’avinguda del President Macià, a l’alçada del número 12.

L’home travessava l’avinguda, des de la mitjana i en direcció a la vorera, a uns 100 m del pas de vianants, quan l’ha atropellat un camió, amb matrícula de l’estat espanyol. El camió ha passat per damunt de la víctima que ha quedat sota les rodes del turisme que circulava darrera del camió. El conductor, de 31 anys, ha donat negatiu a les proves d’alcoholèmia. També es descarta un excés de velocitat, donat que en el moment de l’accident hi havia retenció de trànsit.
Al lloc de l’accident s’hi ha desplaçat la Guàrdia Urbana, els Bombers i una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques.
A causa de l’accident ha calgut desviar temporalment el trànsit.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.