Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 25/08/2003

s informa la Guàrdia Urbana, divendres, a les 22:40 h, es va presentar a la caserna una dona de 27 anys, veïna de Reus, amb una ferida al cap. La dona, que portava una nena de dos anys als braços, va denunciar que havia estat víctima d'una agressió per part del seu marit.

Mentre era atesa pels agents del cos, la dona va identificar al seu marit a l'exterior de la caserna, EA.S.P. de 29 anys, que va ser detingut per un delicte de lesions.

D'altra banda, ahir diumenge, a les 17:50 h, es va detenir un home de 28 anys, A.Z.A., per haver incendiat intencionadament un ciclomotor que no era seu. Els fets es van produir prop d'una benzinera, situada a l'avinguda de Sant Bernat Calbó.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.