Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 27/08/2003

s informa la Guàrdia Urbana, aquest dimarts, a les 9:45 h es va detenir un home -A.P, de 40 anys i sense domicili conegut- per intent d'agressió i d'amenaces de mort a un jove. Els fets van succeir en un bar del carrer Mas Pellicer. Segons un testimoni dels fets, l'agressor va entrar al bar amb una pedra a les mans després que el jove i amb la intenció d'agredir-lo. Fins que no va arribar la Guàrdia Urbana, el jove es va tancar al lavabo del bar per protegir-se.

D'altra banda, aquest migdia, la Guàrdia Urbana ha hagut de tallar el trànsit al carrer General Moragues, entre la plaça de la Llibertat i el carrer Gaudí, i només en sentit ascendent. La causa d'aquest incident ha estat una reparació de caràcter urgent per part de l'empresa Fecsa.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.