Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 30/01/2007

s informa la Guàrdia Urbana, agents d’aquest cos van detenir el dilluns 29 de gener a les 21:18h al carrer de Monterols una veïna de Tarragona de 32 anys per una falta de furts. La dona tenia una ordre de busca i captura d’un jutjat de Tarragona per un delicte contra la salut pública.

La noia va ser detinguta a la botiga Bershka del carrer Monterols quan ja hauria fet diversos furts en establiments comercials del centre de la ciutat. La detinguda i les diligències del cas es van traspassar al Cos Nacional de Policia.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.