Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 1/02/2007

s informa la Guàrdia Urbana, una dona de 58 anys d’edat ha estat atropellada aquest dimecres 28 de gener a les 6:10h per un vehicle Nissan Patrol quan acabava de baixar d’un autobús de la companyia Reus Transport al carrer Joan Oliver, al polígon industrial Agro Reus.

La dona caminava just per darrere de l’autobús del qual acabava de baixar quan ser embestida per cotxe que feia marxa enrera. L’accident va obligar a traslladar-la a l’hospital, on va ser atesa de ferides lleus i donada d’alta hores més tard.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.