Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 28/08/2003

s informa la Guàrdia Urbana, agents d'aquest cos van detenir ahir, a les 9:30 h, un jove de 27 anys, V.C.G., veí de l'Aldea, després que el van enxampar robant material a una empresa de material elèctric i mobiliari de bany situada a l'avinguda de Sant Bernat Calbó.

El presumpte lladre havia entrat a l'empresa saltant una tanca de més de dos metres d'alçada per treure material i fins al moment de la detenció havia aconseguit treure un moble de bany i dos jocs d'aixetes. A fora, l'esperava un altre home amb un carretó per endur-se el material.
Els treballadors de l'empresa es van adonar del fet i van aconseguir tancar el presumpte lladre al magatzem fins que va arribar la Guàrdia Urbana. El segon home va fugir en veure que tancaven el seu company.
L'empresa va poder recuperar el material i el detingut va ser traslladat a la comissaria del Cos Nacional de Policia amb les diligències prèvies.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.