Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 29/08/2003

s informa la Guàrdia Urbana, agents d'aquest cos van detenir ahir dijous, 28 d'agost, a les 19:45 h, un jove de 30 anys, M.C.B., sense domicili conegut que estava intimidant els vianants al carrer Gras i Elies.

La Guàrdia Urbana s'hi va desplaçar en rebre l'avís des d'una botiga. L'home també va agredir els dos agents desplaçats, per la qual cosa va ser necessària la intervenció de dos policies més en la seva detenció, que va acabar amb un dels agents lesionat.
El detingut té antecedents per atemptar contra agents de l'autoritat i per violència domèstica i té pendents dues averiguacions de domicili. Va passar a disposició judicial i va ser traslladat a la comissaria del Cos Nacional de Policia juntament amb les diligències prèvies.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.