Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 1/09/2003

s informa la Guàrdia Urbana, agents d'aquest cos van detenir ahir diumenge el conductor d'un vehicle que es va veure implicat en un accident i que va donar positiu en la prova d'alcoholèmia.

L'accident es va produir a les 2,45 h de diumenge per la col·lisió entre un turisme i una motocicleta, els dos ocupants de la qual van ser traslladats en estat greu a l'Hospital de Sant Joan, on un dels joves, R.C.G., de 27 anys, moria hores després. L'altre jove ingressat és H.A.T. de 24 anys.
La motocicleta accidentada circulava pel carrer Prat de la Riba i va xocar contra el lateral del turisme, Renault Clio que circulava pel passeig Sunyer en sentit ascendent. Segons un testimoni presencial, la motocicleta va passar amb el semàfor en llum verda.
El conductor del turisme és un home de 35 anys, E.L.N. que va ser traslladat a l'Hospital i detingut poc després.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.