Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 22/09/2003

s informa la Guàrdia Urbana, agents d'aquest cos han detingut tres persones després que haurien utilitzat bitllets falsos de 20 euros per pagar en dos establiments.

Els fets que van conduir a la seva detenció van passar dimecres passat, a les 15:30 h.

Dues dones van pagar amb un bitllet de 20 euros fals dues ampolles d'aigua en un bar proper al carrer de Benidorm. El propietari del bar va comprovar amb un aparell que els bitllets no eren de curs legal, va sortir del bar darrere de les dues dones i va observar que al carrer les esperava un home.
Tot seguit, les dues dones van entrar en un altre bar, mentre l'home s'esperava fora, motiu pel qual el propietari del bar que vigilava els fets va alertar una patrulla de la Guàrdia Urbana que en aquells moments era a la zona.
L'agent de la Guàrdia Urbana va identificar l'home que s'esperava al carrer i les dues dones, en sortir del bar, van fugir en direccions oposades. Amb l'ajut de dues patrulles de reforç, van perseguir les dues dones que fugien i van poder veure com una d'elles llençava un sobre a un contenidor de la brossa, que segons es va comprovar, contenia sis bitllets falsos amb la mateixa numeració que els que havien fet servir per pagar als bars. A més, una de les dones portava bitllets d'euros amagats entre la roba.
Els detinguts són M.A. S.E., de 27 anys , I.S. de 29 anys, ambdues veïnes de l'Hospitalet de Llobregat, i J.M.M., de 27 anys, amb domicili a Cornellà del Llobregat. Els detinguts i les diligències del cas van ser traslladades al Cos Nacional de Policia.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.