Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 1/10/2003

s informa la Guàrdia Urbana, dos treballadors han resultat ferits de caràcter lleu en caure una bastida de l'obra en la qual treballaven, al passeig Mata, n.20. La Guàrdia Urbana ha rebut avís de l'accident a les 12:55 h.

Els dos operaris han estat traslladats a l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus. Es tracta de V.T.M., de 53 anys, que segons fonts hospitalàries, ha ingressat amb contusions múltiples, i O.L.M., de 47 anys, que ha patit un traumatisme craneoencefàlic. Ambdós ferits han quedat ingressats en observació.
La caiguda de la bastida també ha provocat danys en un turisme VW Golf, matrícula -BRW, que hi havia aparcat a la zona.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.