Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 7/10/2003

s informa la Guàrdia Urbana, agents d'aquest cos han detingut a les 1:15 h de la matinada un home G.O.M., de 41 any i veí d'Alacant, per un presumpte delicte de furt.

Concretament, el detingut havia robat tres capses amb productes a un camió de repartiment d'un supermercat, al carrer Miami, en la cruïlla amb l'avinguda de Pere el Cerimoniós. La Guàrdia Urbana es va assabentar dels fets per la trucada d'un testimoni. El detingut i les diligències prèvies han estat traslladats a la comissaria del Cos Nacional de Policia.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.