Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 8/10/2003

s informa la Guàrdia Urbana, aquest dimecres, poc abans de les 14:45 h, ha bolcat un camió carregat de pinso davant del Santuari de Misericòrdia, quan circulava direcció a Cambrils. Tot i l'espectacularitat de l'accident, no hi ha hagut víctimes ni ferits, però els treballs per retirar la càrrega del camió s'han allargat fins a les 19:00 h. Està previst que el vehicle es retiri al voltant de les 21:00 h.

Segons la Guàrdia Urbana, la retirada del vehicle ha durat tantes hores perquè primer ha calgut retirar els més de 7.000 quilos de pinso que transportava el camió. Un cop retirada la càrrega, una grua de grans dimensions s'ha encarregat de treure el camió. Només ha estat necessari tallar un carril de circulació de la rotonda en el moment en què la grua aixecava el vehicle. El conductor ha sortit il·lès de l'accident però ha donat positiu al control d'alcoholèmia i s'han obert diligències del cas.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.